Ontmoet het ROUR team: Arjan Tersteeg

Een nieuw jaar en een tweede, nieuwe aanwinst voor het ROUR team: Arjan Tersteeg. Arjan is trusted advisor voor corporate growth bij ROUR. Arjan helpt directeuren bij het professionaliseren en groeien van hun bedrijf. Arjan is de sparringpartner die financiële en fiscale vraagstukken uit handen neemt. 


Bedrijfsprestaties verbeteren 

Wil je je kleine of middelgrote bedrijf professionaliseren? Wil je groeien? Daar is een nieuwe strategie voor nodig en dat roept allerlei vertrouwelijke, financiële vragen op. Je zoekt iemand waarbij je die vragen uit handen kunt geven. En kunt sparren over strategie, waarbij je rust en overzicht hebt en erop kunt vertrouwen dat de goede beslissingen voor jouw bedrijf worden gemaakt. Arjan staat naast directeuren in het nemen van grote, financieel gedreven beslissingen. 

 

De combinatie van kennis, vertrouwen en heldere communicatie

Met de combinatie van kennis, vertrouwen en communicatie helpt Arjan bij het verbeteren van bedrijfsprestaties. Binnen de financiële wereld heeft Arjan veel kennis opgedaan als accountant binnen verschillende bedrijven. Daarin leeft hij zich in in de business van de DGA en op het niveau van de DGA. Voor Arjan is vertrouwen de basis. Daarom vindt Arjan het belangrijk helder en duidelijk te communiceren en de zaken te benoemen zoals ze zijn.

 

Arjan: ‘Alles heeft raakvlakken met finance’. Door vooruit te kijken benoem ik eventuele kansen, problemen, vraagstukken en aandachtspuntenvoor de DGA. Het inschakelen van mijn hulp geeft DGA’s rust en overzicht waardoor bedrijven kunnen groeien en professionaliseren.’

 

 

Terug naar overzicht