Ontmoet het ROUR team: Hester Foppen

Een nieuw jaar, een nieuwe aanwinst voor het ROUR team: Hester Foppen! Hester is Visual Designer bij ROUR. Hester creëert een sterke visuele identiteit voor bedrijven die willen opvallen. Dit doet ze door niet zomaar keuzes te maken, maar ontwerpen te creëren met een verhaal.

 

Jezelf visueel laten zien

Hester: ‘Het hoofd van een nieuwe ondernemer loopt over van de ideeën. Die ideeën zitten nog in het hoofd en zijn daarmee niet zichtbaar voor de buitenwereld. Wil je je ideeën overbrengen en je doelgroep prikkelen? Dat kan door te visualiseren. Ik vertaal jouw gedachten door tot aantrekkelijke visuele producten. Samen zetten we het plaatje dat je in jouw hoofd hebt om in beeld’.


Design met een verhaal

Hester: ‘Het is belangrijk niet ‘zomaar’ keuzes te maken, alleen maar om een ontwerp er mooi of aantrekkelijk uit te laten zien. Mijn visie is dat achter krachtige ontwerpen een verhaal schuil gaat. Door doordachte visuele keuzes te maken wordt het bedrijf of product krachtiger. Dat zorgt voor een passende en unieke visuele identiteit’. 

 

Waarom is een visuele identiteit belangrijk? 

Wie ben je en wat wil je uitstralen als bedrijf? Dit laat je zien met behulp van een visuele identiteit. Door jezelf zichtbaar te maken kan jouw doelgroep zich met jou verbinden.

 

Hester: ‘Ben je ondernemende professional en wil je jezelf laten zien? Ik kan helpen. Samen komen wij tot een sterk ontwerp waar we beide tevreden over kunnen zijn’. Neem contact op met Hester via: Hester.foppen@rour.nl

Terug naar overzicht