Ontmoet het ROUR team: Liesbeth Jansen

Zakelijk professionals beschikken over veel kennis en delen dit graag. De manier waarop zij dit delen, is vaak vanuit henzelf en hun kijk op de wereld. Maar heeft de ander dat wel nodig? Men vergeet vaak de verbinding te maken met degene tegenover zich door voornamelijk taak- en procesgericht te communiceren. Liesbeth: ‘Ik help je plezier te hebben in het maken van verbinding.’ Daarnaast helpt ze verbinding zinvol te maken, want daar ligt een grote meerwaarde. Haar motto: eerst verbinding, daarna doorpakken op de inhoud.

Hoe ze dat voor elkaar krijgt? Door mensen de vaardigheden aan te leren om te verbinden. 

Haar aanpak spreekt voor zich: ‘Ik inspireer door voorbeelden te geven en zo te inspireren, learning by doing & leading by example. Door mijzelf in te zetten, inspireer ik anderen te volgen en mee te doen. Ik nodig mensen uit iets te doen wat ze eerder niet deden. Ik doe dat vol enthousiasme en energie. Daardoor wakker ik jouw vuurtje aan!’. 

Wat het resultaat is van verbinding met mensen? Met verbinding kan het verschil gemaakt worden. Er worden grote stappen gezet. En die leiden uiteindelijk tot succesvolle zakenrelaties en sales. 

Terug naar overzicht