Ontmoet het ROUR team: Rosanne Boudestijn

Hoe krijgt je de aandacht, leuke opdrachten en een groot netwerk in de b2b? Door jezelf te laten zien! Dit doet ROUR door jouw expertise tastbaar en prikkelend te maken. Op een manier die bij jou past. Want dat is de manier om jouw expertise kracht bij te zetten. Na afloop begrijpen klanten wat je doet, je onderscheidt je van de rest en je bent klaar om over jouw expertise te communiceren. Zoals op social media, op je website, tijdens je salesgesprekken of tijdens presentaties. Rosanne helpt daarbij.Rosanne bij ROUR
Rosanne Boudestijn is communicatie- en marketingadviseur bij ROUR. Samen met ons team creëert ze tastbare business-to-business merken voor ondernemende professionals in de advieswereld. Professionals die het lastig vinden zichzelf te profileren. Dat doet ze door gebruik te maken van branding en marketing zodat een succesvol merk ontstaat. Een merk waar klanten enthousiast van worden. En waar de eigenaar trots op is.

 
''Consultants vinden het vaak lastig hun kennis concreet en eenvoudig te maken. Ze zijn super enthousiast, wat gaaf is om te zien. Dat maakt het ook zo leuk met ze te werken. Maar hun enthousiasme en vele kennis is soms ook een valkuil. Want hierdoor wil en kun je alles. En is het moeilijk te begrijpen waar hun echte toegevoegde waarde ligt. Daarnaast communiceren professionals te weinig over hun kennis en kunde. En dat is zonde.
Ik help profs in de advieswereld keuzes te maken en de juiste focus aan te brengen. Om vervolgens over hun expertise te communiceren zodat de markt hen vindt. Dit doen we door zoveel mogelijk gebruik te maken van visualisatie: van vlogs tot infographics. Omdat beelden zoveel meer zeggen dan woorden''.


Rosanne studeerde met haar verassende ideeën af aan de opleiding Communicatie, heeft de opleiding Advertising gevolgd en studeerde af aan de masterclass als designer. De afgelopen jaren deed ze de nodige ervaring op als creatief adviseur waarin ze creatieve concepten bedacht.

 

 >> Jouw expertise in de b2b naar buiten brengen! In beeld, tekst en strategie die bij jou past

Terug naar overzicht