ROUR opent de weg naar de markt

Je wilt je idee op de markt brengen. Maar hoe doe je dat? We helpen je graag. Wij van ROUR zijn continu op zoek naar vooruitstrevende ideeën. En denken graag met je mee over de mogelijkheden. Jij bent bepalend, wij ondersteunend. Wij zijn hét bureau voor business development. En helpen jou met het bouwen van succesvolle start-ups en ecosystemen. Daarmee bieden we je toegang tot de markt!

We leven in een wereld van toenemende complexiteit en snelheid van verandering. Dit zorgt voor complexe vraagstukken bij organisaties. Organisaties zijn op zoek naar oplossingen voor deze vraagstukken. Het is onze drijfveer organisaties van waardevolle oplossingen te voorzien. Maar dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we jou voor nodig, een thought leader. Thought leaders beschikken over hoogwaardige en vooruitstrevende kennis. Wij van ROUR brengen thought leaders met vooruitstrevende ideeën bijeen. Samen bouwen we succesvolle start-ups en ecosystemen. En daarmee voorzien we organisaties van het beste resultaat. 

Wat zijn ROUR start-up labels? 
De drijvende kracht achter onze start-up labels ben jij, onze thought leader. Jij beschikt over hoogwaardige en vooruitstrevende kennis. En jouw kennis verpakken we in een verkoopbaar businessmodel. Dat levert een resultaatgericht start-up label op. Het inzetten van jouw kennis zorgt ervoor dat we de klant in de volle breedte voorzien van de beste oplossing voor vraagstukken.

Wat zijn ROUR ecosystemen?
Een ecosysteem is een samenwerkingsverband van verschillende organisaties die gezamenlijk een complexe klantvraag invullen. Elke thought leader uit onze ecosystemen heeft zijn eigen specialisme en werkt vanuit eigen kracht, kennis en kunde. De bundeling van deze krachten zorgt ervoor dat we de klant in de volle breedte voorzien van de juiste oplossing voor klantvragen. 

Hoe doen we dat?
Wij beschikken over de tools om de markt voor jouw start-up of ecosysteem te openen. Dat doen we door:

  1. In gelijkwaardigheid een start-up of ecosysteem businessmodel te ontwikkelen dat verkoopt
  2. Klanten voor de start-up of het ecosysteem te vinden en hen te binden 
  3. Klanten voor de start-up of het ecosysteem te boeien met vernieuwende marketing en communicatie
  4. De bedrijfsvoeringaspecten te managen


Benieuwd naar meer? Of heb je vragen? Schroom niet contact met ons op te nemen. Dit kun je doen door te mailen naar: michiel.van.lopik@rour.nl of te bellen naar  06 – 23 39 91 46. 

Terug naar overzicht