Neem contact op met ROUR

Michiel van Lopik

michiel.van.lopik@rour.nl

06 23 39 91 46

  • Ben jij thought leader en wil je een start-up in samenwerking met ROUR bouwen? Neem dan contact op en misschien bouwen we onze volgende start-up samen!

  • Ben jij thought leader en wil je onderdeel worden van een ecosysteem? We werken samen met een uitgebreid netwerk van thought leaders om vraagstukken voor klanten in te vullen. Neem contact op!

Locatie:

WTC Den Haag
Pr. Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag

Business center
4e verdieping
Business room 4.13

Michiel van Lopik

Relatie en commercie

Mijn kracht zit in het leggen van sterke klantrelaties, waarbij ik de juiste snaar weet te raken en richting geef aan de vragen die spelen bij klanten.

Arjen Linskens

Value development

Ik realiseer zakelijke kansen voor consultants door unieke proposities te ontwikkelen. Proposities die toegevoegde waarde leveren voor de klant.

Rosanne Boudestijn

Brand marketeer

Ik ben een merkmarketeer met liefde voor visuele communicatie. Ik creëer aantrekkelijke merken waar klanten enthousiast van worden, en waar de eigenaar trots op is.

Ed van der Sommen

Kwaliteitsbewaking

Ik waarborg de kwaliteit binnen onze projecten. Daarmee zorg ik dat de projecten effectief en efficiënt zijn en dat de beoogde resultaten behaald worden.

Hester Foppen

Visual designer

Het is belangrijk niet ‘zomaar’ keuzes te maken, alleen maar om een ontwerp er mooi of aantrekkelijk uit te laten zien. Mijn visie is dat achter krachtige ontwerpen een verhaal schuil gaat.

Arjan Tersteeg

Financieel regisseur

Alles heeft raakvlakken met finance. Door vooruit te kijken benoem ik eventuele kansen, problemen, vraagstukken en aandachtspunten voor de DGA.

Liesbeth Jansen

Community Builder

Mijn kracht is het helpen om contact te maken met anderen, het zien, erkennen en bespreekbaar maken van wat er (niet) werkt. Het faciliteren en coördineren van professioneel (digitaal) samenwerken.

Het netwerk

ROUR werkt met een uitgebreid netwerk van thought leaders. Daarmee kunnen wij altijd de juiste combinatie van expertise en begeleiding inzetten.

Emiel Schoonhoven

Huib Stehouwer

Remco van der Gaag

Karin van den Boer

Arjan van der Sluijs

Rob Kouwenhoven