Neem contact op met ROUR

  • Ben jij thought leader en wil je een start-up in samenwerking met ROUR bouwen? Neem dan contact op en misschien bouwen we onze volgende start-up samen!

  • Ben jij thought leader en wil je onderdeel worden van een ecosysteem? We werken samen met een uitgebreid netwerk van thought leaders om vraagstukken voor klanten in te vullen. Neem contact op!

 

 

 

Michiel van Lopik

Relatie en commercie

Arjen Linskens

Value development

Ik realiseer zakelijke kansen voor consultants door unieke proposities te ontwikkelen. Proposities die toegevoegde waarde leveren voor de klant.

Rosanne Boudestijn

Brand marketeer

Ik ben een merkmarketeer met liefde voor visuele communicatie. Ik creëer aantrekkelijke merken waar klanten enthousiast van worden, en waar de eigenaar trots op is.

Ed van der Sommen

Kwaliteitsbewaking

Hester Foppen

Visual designer

Het is belangrijk niet ‘zomaar’ keuzes te maken, alleen maar om een ontwerp er mooi of aantrekkelijk uit te laten zien. Mijn visie is dat achter krachtige ontwerpen een verhaal schuil gaat.

Arjan Tersteeg

Financieel regisseur

Alles heeft raakvlakken met finance. Door vooruit te kijken benoem ik eventuele kansen, problemen, vraagstukken en aandachtspuntenvoor de DGA. Het inschakelen van mijn hulp geeft DGA’s rust en overzicht waardoor bedrijven kunnen groeien.

Locatie:

WTC Den Haag
Pr. Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag

Business center
4e verdieping
Business room 4.13