Een label voor beheer, onderhoud en de overdracht van infra

Start-up label

 

 

Samen staan we sterker

Rail experts Huib Stehouwer en Remco van der Gaag kennen we al jaren. Deze 2 experts, met veel ervaring en contacten in de railinfrawereld, hadden de wens een nieuwe onderneming te starten. Gezamenlijk zagen we kansen om verbeteringen aan te brengen in het beheer en onderhoud van infra. Begin dit jaar voelden we dat het tijd was ons innovatieve gedachtegoed samen te brengen in een eigen onderneming. Remco en Huib zochten ons op met de wens dit tot een succes te brengen. In thought leaders met zoveel knowhow en bewezen ervaring wilde ROUR graag investeren. Daarom zijn we wederom een interessante samenwerking aangegaan.

Een verkoopbaar businessmodel

In nauwe samenwerking verkregen we scherpte in welke toegevoegde waarde die het merk biedt, brachten we zijn kernactiviteiten in kaart en onderzochten een winstgevend verdienmodel. In co-creatie is de kennis van zowel Huib als Remco omgegoten tot een herkenbaar merk dat regie waarmaakt op beheer.

In de etalage

Het complexe en technische verhaal moest een laagdrempelige look en feel krijgen. Daarom hielp onze brandmanager en visual designer met een merk- en visuele identiteit. We kozen voor de naam ‘Beheerzicht’, met opvallende en felle kleuren. Een herkenbaar en to-the-point merkverhaal, pakkende huisstijl en promotiemiddelen zorgen nu voor de nodige zichtbaarheid. Beheerzicht vindt en bindt klanten met een sales- en marketingstrategie. 

Samen aan het roer

We gaan Beheerzicht de komende tijd supporten in financieel advies bij groei, investeringen en deals. We vernieuwen de sales en marketing aanpak aan de hand van de veranderende vraag van de markt. En monitoren we de kwaliteit met een hoofdpuntrapportage. 

Terug naar overzicht