We leven in een wereld van toenemende complexiteit en snelheid van verandering. Dit zorgt voor complexe vraagstukken bij organisaties. Organisaties zijn op zoek naar oplossingen voor deze vraagstukken. Het is onze drijfveer organisaties van waardevolle oplossingen te voorzien. Maar dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we jou voor nodig, een thought leader. Thought leaders beschikken over hoogwaardige en vooruitstrevende kennis. Wij van ROUR brengen thought leaders met vooruitstrevende idee├źn bijeen. Samen bouwen we succesvolle start-ups en ecosystemen.  En daarmee voorzien we organisaties van het beste resultaat.

Over ons

Ons businessmodel: powered by ROUR

Wat zijn ROUR start-up labels?

De drijvende kracht achter ons start-up label ben jij, onze thought leader. Jij beschikt over hoogwaardige en vooruitstrevende kennis. En jouw kennis verpakken we in een verkoopbaar businessmodel. Dat levert een resultaatgericht start-up label op. Het inzetten van jouw kennis zorgt ervoor dat we de klant in de volle breedte voorzien van de beste oplossing voor vraagstukken.

Wat zijn ROUR ecosystemen?

Een ecosysteem is een samenwerkingsverband van verschillende organisaties die gezamenlijk een complexe klantvraag invullen. Elke thought leader uit onze ecosystemen heeft zijn eigen specialisme en werkt vanuit eigen kracht, kennis en kunde. De bundeling van deze krachten zorgt ervoor dat we de klant in de volle breedte voorzien van de juiste oplossing voor klantvragen.

Onze serviceproducten

1. Businessmodel & value

Een businessmodel ontwikkelen dat verkoopt    

2. Relatie en commercie

Klanten vinden en binden

3. Branding

Vernieuwende marketing en communicatie

4. Strategische kwaliteitsbewaking

Bedrijfsvoeringsaspecten managen